Kropskontoret

På KropsKontoret for kropssprogs- og følelsesregistrering, mødes en mand og en kvinde. Gennem undersøgelser, regler og rutiner mødes de i smukke, absurde, hylemorsomme, klodsede, parrings- og panikdanse

Med myndighedernes krav om resultater og effektivitet, er der sat gang i en ufrivillig forandringsproces. Her kommer de igennem hele følelsesregisteret, for at forstå kropssprog, følelser og hinanden. Med fuld damp på følelsesregistrets vridemaskine, spirer deres interesse for hinanden.

KropsKontoret er kropskomik, dans, skøn mimik og få ord.

I 2014 spiller vi “KropsKontoret” i udendørs udgave. Forestillingen turnerer også i en kort version i ordningen Dans for børn og Kulturpakker ved Dansehallerne.

Se fotoalbum

 

 

 

 

Info: Aldersgruppe: 6-99 år.

Varighed: 40 min.
Pris: 12.800 ex. moms.
Refusion: Godkendt.
Rumkrav: gym. sal eller lign. Spiller også udendørs.
Skuespillere og iscenesættelse: Dorte Bjerre Jensen Bjørn W. Olesen
Dramaturg: Eva Damholt
Lyddesign: Papagallo
Illustrator: Maja Ingerslev
CO-produktion: Kartellet.

Støttet af: Århus amt, Kulturudviklingspuljen i Århus kommune, Tuborgfondet, Dansepuljen og Danseværket i Århus.

Relevant i forhold til at lære om empati, følelser, samarbejde og kropskommunikation.

KropsKontoret har blandt andet spillet på: Entrè Scenen Århus, den DanskTyske børneteaterfestival, Jomfru Ane Teatret, Århus Festuge/Børnenes Univers og turne i DK.


Salg & Info

Logo-Teatret-Beagle-sort-O-sort-tekst (1)

Ring eller skriv for mere info om forestillinger og workshops.

teatretbeagle@gmail.com
m: +45 2029 9677

Teatret Beagle turnerer med professionelt fysisk teater i et komisk og stærkt visuelt scenesprog - for både børn, unge og voksne.

Vi spiller udendørs og indendørs: hos fx; cityforeninger, i byens rum/gågader/havne, teater- og kulturfestivaler, konferencer, storcentre mv.

Teatret Beagle er støttet af Statens Kunstfond via refusionsordningen, Syddjurs Kommune, Aarhus Kommune, Augustinus Fonden, C.A.C Fonden m.fl.

Teatrets navn er en hyldest til; Charles Darwin og skibet HMS Beagle, med hvilket Darwin gæstede Galapagosøerne og udviklede sine tanker om evolution, og til; hunderacen Beagle og hundes utrolige sans for bevægelseskomik…

Teatret Beagle - dans & fysisk teater | Godsbanen | Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C | mobil: +45 2029 9677