Tre cyklende særlinge har udsendt sig selv på en mission for at indsamle og certificere materiale til bogen der kan besvare alle spørgsmål: Encyklopædien! EnCykloPædisterne får vendt op og ned på mange af livets spørgsmål og bruger flittigt publikum i forsøg på at opretholde livet ifølge Encyklopædien

EnCykloPædisterne er; fysisk, absurd og danzant gadeteater. Eventyrlige skæve ombyggede cykler. Interaktion med publikum.

Glæd jer til en forrygende morsom forestilling for hele familien.

Historisk baggrund: Encyklopædisterne er betegnelsen for den gruppe forfattere, der arbejdede sammen om den franske Encyclopédie (1751-1772), dvs. Encyklopædien – eller fornuftens ordbog over videnskab, kunst og arbejde. Forløberen for alle fremtidige leksikoner og wikipidia, google, ecosia...

This slideshow requires JavaScript.

Se fotoalbum

Se video nederst på siden! (og link her:  Video link “EnCykloPædisterne”

"EnCykloPædisterne" har blandt andet optrådt her:

Passage Festival i Helsingør, Horsens- og Fanø gadeteaterfestival, Århus Festuge, Århus cykelby og ved messen: http://www.denbaeredygtigefamilie.dk/ og på/ved en lang række skoler og city foreninger.

Praktiske oplysninger

Performere: Camilla Maike Juul Jensen, Louise Marie Skaaning og Bjørn W. Olesen
Instruktør-konsulent: Stine Lundgaard
Aldersgruppe: 6-99 År.
Varighed: 50 min.
Pris: 15.600 ex. moms.
Spillesteder: Torve, gågader ect. Kan også spille indendørs.
CO-Produktion: Kulturhus Århus & Entré Scenen i Århus.

Støttet af: Kulturhus Århus og Århus Festuge.

 

 


Salg & Info

Logo-Teatret-Beagle-sort-O-sort-tekst (1)

Ring eller skriv for mere info om forestillinger og workshops.

teatretbeagle@gmail.com
m: +45 2029 9677

Teatret Beagle turnerer med professionelt fysisk teater i et komisk og stærkt visuelt scenesprog - for både børn, unge og voksne.

Vi spiller udendørs og indendørs: hos fx; cityforeninger, i byens rum/gågader/havne, teater- og kulturfestivaler, konferencer, storcentre mv.

Teatret Beagle er støttet af Statens Kunstfond via refusionsordningen, Syddjurs Kommune, Aarhus Kommune, Augustinus Fonden, C.A.C Fonden m.fl.

Teatrets navn er en hyldest til; Charles Darwin og skibet HMS Beagle, med hvilket Darwin gæstede Galapagosøerne og udviklede sine tanker om evolution, og til; hunderacen Beagle og hundes utrolige sans for bevægelseskomik…

Teatret Beagle - dans & fysisk teater | Godsbanen | Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C | mobil: +45 2029 9677