Campisterne


Campisterne Kurt og Karin ruller, med militær præcision, ind på campingpladsen til uforpligtende ferieidyl. Men idyllen brister og campingvognen folder sig ud som et magisk hurlumhej- og skrækhus, der hvirvler dem ud i kontrolkampe, jalousi og ynkeligt badmintonspil. En skæv og rørende forestilling om den moderne mands mulige deroute i mødet med det ukendte, forførelsen og den sanselige begejstring. Om livet på en campingplads, om at blive overrumplet af livet og udfordret i mødet med det ukendte.

‘Campisterne’ er fysisk, komisk absurd gadeteater for hele familien.

CWMProductions stod for det samlede lyd- og musikunivers. Forestillingen byder på alt lige fra "antik" fransk chansonmusik over hvirvlende tivolitoner til moderne hårdtslående rockcabaret! Det lydlige univers spænder over sagte strandscenarier, løjerlige vasketøjsmenagerier og militær slagkraft!

Aldersgruppe: 6-99 År.

Varighed: 45 min.    Pris: 15.600 ex. moms.
Spillesteder: Torve, skolegårde etc. Kan også spilles indendørs.
Skuespillere: Helga Rosenfeldt-olsen/Liv Øster Müller Bendtsen, Hartvig Hansen og Bjørn W. Olesen

Støttet af Statens Kunstråd, Århus kommunes kulturudviklingspulje, Tuborgs grønne fond og A. P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers fond til almene Formaal.

Se fotoalbum             Se Video

TeatretBeagleLavOplosning

campisterne2

Vores nye gadeteaterforestilling "Campisterne" er blevet taget rigtig godt imod og vi har nydt sommerturnèen som fortsætter ind i efterår og vinter! for hvem er ikke vilde med vintercamping! idet vi også spiller indendørs, bare campingvognen kan komme ind af dørene!

Vi fik mange dejlige kommentarer på børneteaterfestivalen på Mors. Folk fra Australien, Afrika og Korea kan li` vores humor og fysiske, visuelle scenesprog. Tak for det!
Et fantastisk publikum på Bornholms gadeteaterfestival gav os roser med på vejen og kunne li`absurditeten og det til tider syrealistiske univers.

Her et indslag fra TV midtvest, optaget ved Thise Mejeri under festivalen.

http://www.tvmidtvest.dk/nettv/?id=24078

Bornholms Gadeteaterfestival 26-28 juli 2013.

Se indslag tid; 13:04

http://www.tv2bornholm.dk/net-tv.aspx?dag=26.07.2013

Børnekulturhus Amar` /Amager Strandpark july 2013

https://www.facebook.com/photo.php?v=608810795817719&set=vb.197851663580303&type=2&theater

TeatretBeagleLavOplosning

 

Campisterne inviterer Teatret Beagle på en uforglemmelig campingtur, 

hvor det monotome liv blandt fortelte og stangtennis, transformeres til et magisk slaraffenland.

I forestillingen møder vi det meget umage par, Kurt og Karin, hvis forhold ikke just blomstrer i den trivielle og (lidt for) trygge tilværelse som inkarnerede campister. Men pludselig står uforudsigelighederne i kø for at vende op og ned på det alt for velkendte og man foranledes til at tro, at man har fulgt efter en kanin med et lommeur og befinder sig på den anden side af logikkens verden. Campisterne er en eksplosiv energiudladning, hvor ord overflødiggøres af farverige og fantasifulde scenarier, og hvor det ukendte udfordrer, skræmmer – rykker og glæder!     Ditte Bille Winther. Kulturskribent.

 

Salg & Info

Logo-Teatret-Beagle-sort-O-sort-tekst (1)

Ring eller skriv for mere info om forestillinger og workshops.

teatretbeagle@gmail.com
m: +45 2029 9677

Teatret Beagle turnerer med professionelt fysisk teater i et komisk og stærkt visuelt scenesprog - for både børn, unge og voksne.

Vi spiller udendørs og indendørs: hos fx; cityforeninger, i byens rum/gågader/havne, teater- og kulturfestivaler, konferencer, storcentre mv.

Teatret Beagle er støttet af Statens Kunstfond via refusionsordningen, Syddjurs Kommune, Aarhus Kommune, Augustinus Fonden, C.A.C Fonden m.fl.

Teatrets navn er en hyldest til; Charles Darwin og skibet HMS Beagle, med hvilket Darwin gæstede Galapagosøerne og udviklede sine tanker om evolution, og til; hunderacen Beagle og hundes utrolige sans for bevægelseskomik…

Teatret Beagle - dans & fysisk teater | Godsbanen | Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C | mobil: +45 2029 9677