Rødhætte & Ulven

Rødhætte & Ulven
Et grumt gadeeventyr om fristelser, grådighed og appetit på livet.

Ulven har ædt bedstemor og kører nu gennem storby junglen, i en magisk el-dreven kane seng, på jagt efter Rødhætte. Ulven spør` frækt og charmerende publikum om de har set hende.  De optræder dog meget tit allierede med Rødhætte som danser rundt i bybilledet og gemmer sig for Ulven.

De mødes i Ulvens tillokkelser og fælder, i tegneserie agtige optrin, koreografier og stagefights, hvor Ulven måske taber spillet mod den hurtige Rødhætte.

Gadeeventyret udspiller sig mellem top konsumenten (den kødædende ulv) og den rødbede-drikkende veganer Rødhætte – et clash der samtidigt udgør et aktuelt tema i klimadebatten.

Mødet med Ulven, er for børn og voksne både skræmmende, tillokkende og med et blink i øjet.

CO produktion med Bora Bora.
Forestillingen videreudvikles fra en vellykket work in progress under Latinerfestival 2019.
Produceres i 2021 med premiere i Aarhus midtby.
Fotos herunder fra Latinerfestival.

Salg & Info

Mobil +45 2029 9677

Logo-Teatret-Beagle-sort-O-sort-tekst (1)

Ring eller skriv for mere info om forestillinger og workshops.

teatretbeagle@gmail.com
m: +45 2029 9677

Teatret Beagle turnerer med professionelt gadeteater i et fysisk, komisk og visuelt scenesprog - for både børn og voksne.

Vi spiller udendørs og indendørs: hos fx; cityforeninger, i byens rum/gågader/havne, teater- og kulturfestivaler, konferencer, storcentre mv.

Teatrets navn er en hyldest til; Charles Darwin og skibet HMS Beagle, med hvilket Darwin gæstede Galapagosøerne og udviklede sine tanker om evolution, og til; hunderacen Beagle og hundes utrolige sans for bevægelseskomik…