Rødhætte & Ulven

RØDHÆTTE OG ULVEN
-Et grumt gadeeventyr om fristelser, grådighed og appetit på livet.

Ulven har ædt bedstemor og kører nu forklædt som hende gennem storbyjunglen i en el-drevet kaneseng, på jagt efter Rødhætte.
RØDHÆTTE OG ULVEN er direkte inspireret af samtidens værdi-clashes mellem kapitalisme og klima-aktivisme af Trump’ske og Thunberg’ske dimensioner – og er en sjov og kærlig opfordring til at skifte grådige vaner ud med appetit på livet.
I hjertet af konsumerismen, opfører vi en komisk civilisationskritik i et stærkt musikalsk og fysisk teaterudtryk.

Handlingen udspiller sig mlm topkonsumenten (den kødædende ”Wolf of Wall Street”) og den æble/rødbede-drikkende veganer Rødhætte, i en række tegneserie-agtige optrin, musikalske indslag og koreograferede stagefights – med publikum som skiftevis tilskuere og medspillere.
Udvikles fra en vellykket work in progress på Latinerfestival 2019. Med på holdet har vi den internationale konsulent og gadeteater kapacitet Adrian Schvarzstein (ES)

CO produktion med Bora Bora.

Støttet af Aarhus Kommunes Kulturudviklingspulje.
Forestillingen videreudvikles fra en vellykket work in progress under Latinerfestival 2019.
Produceres i 2021 med premiere i Aarhus midtby.
Fotos herunder fra Latinerfestival.

Nyheder

Salg & Info

Mobil +45 2029 9677

Logo-Teatret-Beagle-sort-O-sort-tekst (1)

Ring eller skriv for mere info om forestillinger og workshops.

teatretbeagle@gmail.com
m: +45 2029 9677

Teatret Beagle turnerer med professionelt gadeteater i et fysisk, komisk og visuelt scenesprog - for både børn og voksne.

Vi spiller udendørs og indendørs: hos fx; cityforeninger, i byens rum/gågader/havne, teater- og kulturfestivaler, konferencer, storcentre mv.

Teatrets navn er en hyldest til; Charles Darwin og skibet HMS Beagle, med hvilket Darwin gæstede Galapagosøerne og udviklede sine tanker om evolution, og til; hunderacen Beagle og hundes utrolige sans for bevægelseskomik…