Rødhætte & Ulven -a driving street act

Ulven har ædt bedstemor og kommer nu kørende gennem storby junglen, i en magisk selvkørende kane seng. Ulven spør` frækt og charmerende publikum om de har set hende.  De optræder dog meget tit allierede med Rødhætte som danser rundt i bybilledet og gemmer sig for Ulven.

Undervejs mødes de i Ulvens tillokkelser og fælder, i tegneserie agtige optrin, koreografier og stagefights, hvor Ulven taber spillet mod den hurtige Rødhætte.

Gadeeventyret udspiller sig mellem top konsumenten (den kødædende ulv) og den rødbede-drikkende veganer Rødhætte – og udgør samtidigt et aktuelt tema i klimadebatten.
Mødet med Ulven, er for børn og voksne både skræmmende, tillokkende og med et blink i øjet.

CO produktion med Bora Bora.

Turne/salg, ring og hør nærmere.

Nyheder

Salg & Info

Mobil +45 2029 9677

Logo-Teatret-Beagle-sort-O-sort-tekst (1)

Ring eller skriv for mere info om forestillinger og workshops.

teatretbeagle@gmail.com
m: +45 2029 9677

Teatret Beagle turnerer med professionelt gadeteater i et fysisk, komisk og visuelt scenesprog - for både børn og voksne.

Vi spiller udendørs og indendørs: hos fx; cityforeninger, i byens rum/gågader/havne, teater- og kulturfestivaler, konferencer, storcentre mv.

Teatrets navn er en hyldest til; Charles Darwin og skibet HMS Beagle, med hvilket Darwin gæstede Galapagosøerne og udviklede sine tanker om evolution, og til; hunderacen Beagle og hundes utrolige sans for bevægelseskomik…